onsdag den 26. september 2012

Hjemme igen efter USA tur

Skønt at opleve USA, New York, Washington,Boston, Niagara Falls osv. Absolut en fantastisk tur, hektisk og fyldt med modsætninger
Times Square sent en aften. Lys og lyd og vrimmel overalt!
Udsigten fra vores værelsesvindue! Impire State Building set gennem "gardiner" af byggestillads ... og faktisk ikke så langt væk.

Strik er der,- men fabriksfremstillet.... og garnforretninger leder man efter, i hvert fald på Manhattan. Jeg fandt én på 135, W 29.street og 8. etage. Ikke lige til tilfældige kunder , der bare "kommer forbi".  Til gengæld var fantastisk- og japansk: Habu-Textiles. Så der er stål- og silkegarn med hjem! 

 Garn bliver til gengæld brugt som dekoration. Ikke så ringe lavet, endda. Set flere steder i byen.
Mest spændende strik var faktisk  ikke forventet, hvor den var: på High Line. Det er en ombygget, tidligere højbane der nu er fantastisk flot park, hvor man har brugt bl.a. sveller og spor til at skabe kunstværker - den ligger som en flot sti langs vestkysten af Manhattan. Her var der lige pludselig Street Art af bedste slags.
Og der blev da tid til lidt strik... mest i bussen fra sted til sted, - og sidste dag i en pause i Madison Park!

Men det er nu også godt igen at opleve stilheden og freden herhjemme. Få rørt sig lidt i sin kajak og så komme videre med strikketøjet.

1 kommentar:

  1. Spændende tur, og en flot garnbutik du har besøgt.
    En kursist har tilbudt at købe de to bøger, som du lod cirkulere på kurset, med hjem fra USA, så jeg får også lige et lille pust fra "over there".

    SvarSlet