mandag den 18. februar 2013

Strik for en god sag

Og det er vi rigtig mange der gerne vil.

Hendes Verden har pt denne :

"Her på Hendes Verden vil gerne være med til at hjælpe, og det gør vi ved at designe to strikmodeller til børn i den aldersgruppe, som Mødrehjælpen oplever størst efterspørgsel til. Vi har lavet en sommerlig model i bomuldsgarn og en helårsmodel i uld".


Klikker man på linket står der:  

"Har du lyst til at hjælpe?  Mødrehjælpen har brug for al den hjælp de kan få, og du kan som strikker, hjælpe med at lave nogle søde modeller de kan sælge i deres butikker."denne sweater er en skøn sag....

-  men så MIT store spørgsmål: 
Vil butikkerne tage en ordentlig pris for de håndstrikkede bluser, så de virkelig belønnes som "håndlavet"... eller vil man sætte en "vanlig lav" pris, som svarer til den der bruges på markeder/ i aktivitetscentre osv.?

Tager man  den sædvanelig lave pris, så gavner  det forbandet lidt og bliver dermed  ikke nogen stor anerkendelse til dem, der har ydet timers arbejde!

Så min bøn er at butikkerne tør give den ren ordentlig skalle og forlange en høj pris for en håndstrikket bluse, så strikkeren kan være stolt af sin donation og mødrehjælpen få en rigtig god indtægt via strikkernes hjælpende hænder.  

Jeg håber det sidste, -måske for naivt???

1 kommentar:

  1. Jeg tror desværre du er naiv... men jeg håber at de vil værdsætte det arbejde der ligger i opgaven.

    SvarSlet