torsdag den 7. marts 2013

Udstilling i Seriøst strik... for sjov

Årets tema er "HUL og HULT og RUNDT OMKRING".. med masser af muligheder. For hver gang  vi laver noget, der er rundt er der jo hul og det er hult!!
Jeg har arbejdet med "varme rør"- plus og ankel-varmere og de er virkelig strikket rundt omkring: bla.  i bussen på vores rejser til NØ del af USA: fra New York, til Boston, Niagara, Washington og retur til New York. Det ER da være "rundt omkring"
Her sidder jeg faktisk og strikker på en af dem i Madison Square Garden i New York!!

Men det var ærlig talt svært at finde på, hvordan de kunne udstilles uden at være "små" strikkerør... så da titlen med "varmerør kom" var jeg friostet til at sætte dem på "nedløbsrør"... det er for store- og afløbsrør er for tynde!!! Så det blev paprør til forsendelser. FINT nok. Spændende at se, hvordan det virker sammen med de andre 24 medlemmers genstande.
Her er de bare fotograferet på gulvet i mit arbejdsværelse... de ser forhåbentlig meget mere spændende ud på Stiftmuseet i Viborg ( udstilling åbner 15/3 kl. 15.
Senere flytter udstillingen til Industrimuseet i Horsens i april og videre til Thorning, så til Bundsbæk Mølle ved Ringkøbing og kommer til sidst Kvindemuseet i Århus i festugen. FEDT!!!.

1 kommentar:

  1. Jeg synes de ser ualmindeligt flotte ud i dit arbejdsværelse. Glæder mig til udstillingen.
    Du når da også det utroligste.

    SvarSlet