torsdag den 4. april 2013

Nye garnfarver

Jubii. Nye farver i et af de garner, jeg ynder at strikke modeller i: Arwetta. Et super dejligt strømpegarn fra Filcolana
og jeg har fået lov at reklamere!!!

Det dur til så meget andet end strømper: blandt andet børnetøj.
SÅ: nu kan der leges med farver og mønstre... om lidt! 

Jeg har nemlig lige en 10 lektioners dag foran mig på Dansk Blindesamfunds kursuscenter i Fredericia. I øvrigt fantastisk hvad blinde og svagtseende kan, når de vil. Vi skal hækle.. og prøv f.eks. selv at hækle i halvmørke/ tusmørke eller med bind for øjnene... hundesvært, ikke?

Jeg nåede lige at få tid til at liste et par prøver ind mellem kursusdage med nogle af de "gamle", dejlige farver. 3 forskellige kulører og et par måder at strikke perlestrik på giver søde og sjove virkninger.
To forskellige kombinationer med alm. perlestrik og 3 farver garn.( De lyseste lyserøde forsvinder næsten på prøven herover)
Her 3 lyse tøsefarver og med 2 r., 2 vr.-perlestrik. Lidt bedre
Virkningen bliver lidt "tern" når der sættes kanter på. Det kan  måske blive forarbejdet til design af ny pigetrøje!!
Og her igen 3 farver og samme perlestrik, større kontrast, mindre  lille-piget!! 

Forslag til drengemodel skal designes i de nye gul- og blågrønne(... farverne her er ikke helt korrekte... lyset var vist for skarpt). 
De farver er bare så fine, ikke mindst grundet meleringen, der danner et skønt farvespil.
Se lige igen:

Nå... lige undervisning i dag og i morgen på Fuglsangcenteret,- på lørdag til Langeland og søndag til Kolding, Husflidskredsen.  Man skal jo ikke kede sig!!!( HERLIGT)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar