torsdag den 16. maj 2013

Flere modeller til Filcolana

Så kom der "rigtige" billeder af sweateren med sadelskuldre. Fint,selv om den flotte fyr ikke ønsker at vise sit ansigt frem...  noget med ikke at se os i øjnene??? (Nå,- det var pjat fra min siden... og det ER jo sweateren det handler om, ikke ham!!)
Sweateren sidder rigtig godt. 
Og især er jeg selv godt tilfreds med det bærestykke på ryggen, der sidder præcist som det skal!

Opskriften skal der læses korrektur på, den skal sættes op osv., men den kommer nok snart på www.filcolana.dk, eller præsentres på TexStil-messen i Vejle til august, og derefter er den tilgængelig på hjemmesiden og kan downloades!!.

Næste projekt er mere børnestrik, str. 2-10 år!

4 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet flot. Jeg elsker sådan en helt enkel og rustik herremodel.
  Jeg har også nogle billeder uden hoved af sønner, der bare ikke vil fotograferes til nettet.

  SvarSlet
 2. Den er vel nok flot, og den sidder lige i skabet på ham den hovedløse ;)

  SvarSlet
 3. Lækker trøje til ham den kære uden hoved. Jeg må vist ind og hente den opskrift. Mon ikke jeg kan nå den som julegave til manden min så. Den ser virkelig lækker ud og bærerstykket gør den fin og unik. Giver du et lille hint når jeg kan hente den på Filcolanes hjemmeside ?
  Hvis jeg så er heldig er det børnestrik til en dreng str. 10 år. :D

  God Pinse til dig

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin Hanne. Jeg er ved at være bange for vi 2 henter vores inspirationer de samme steder. Sidder netop, og tegner en sadelskulder trøje... eller næsten. Den har raglansnit fortil og så også sadelskulder....
  Den er super fin :-)

  SvarSlet