tirsdag den 18. juni 2013

strik på SAMSØ

Hjemme igen efter en fantastisk herlig stikkecamp på Samsø, på Sælvigbugtens campingplads. 
En travl weekend med 4 workshops, travetur i styrtregn, så sokkerne kunne vrides og en fantastisk flok strikkeglade deltagere.
Der blev strikket, snakket, inspireret, handlet og udvekslet idéer, så alle var helt oppe i gear. SÅ herligt!!
Et super tiltag- og en kæmpe indsats fra Jyttes og Birthes side. Tusind tak til jer!!


Jeg underviste i "finesser",  i "strukturer" og i "domino" og selvfølgelig med en kæmpe-opfordring til at LEGE med garn, masker og pinde!
Campen havde fået nogle forhandlere på banen i et lille "marked" i et af teltene, så man var jo nødt til at bruge lidt penge. Utroligt, så let man fristes.
Jeg glemte selvfølgelig i al travlheden at få taget billeder på selve campen, men kan henvise til en af mine deltageres hjemmeside/ blog: www.slagtenhelligko.dk  
Og resultatet: jeg kommer bestemt gerne til Samsø igen næste år, om arrangører og deltagere vil bruge mig.5 kommentarer:

 1. Det lyder som en herlig week-end. Heldige dig.
  Datteren og jeg har også planer om at deltage enten i Nordjylland eller på Sjælland i 2014. Det må bare være herligt at kunne være blandt ligesindede en hel week-end.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Det var en helt fantastisk inspirerende og dejlig weekend, i det skønneste selskab - og der var masser af guldkorn både på workshops og ved bordene i fællesrummet. Snakketøj og strikkepinde blev motioneret grundigt... :-)

  SvarSlet
 3. Skønt! Jeg håber på at kunne komme med næste år, Det ser herligt ud!
  KH Mikkeline

  SvarSlet
 4. Jeg var også særdeles begejstret for strikkefestivallen, og da jeg selv bor på Samsø håber jeg meget, at vi har fået skabt en ny tradition. Kompetente undervisere og glade kvinder var et herligt miks, selv om det regnede lidt også:-) Jeg har også skrevet og fotograferet lidt, så kig med på min blog, hvis du vil se et par enkelte billeder.

  SvarSlet
 5. Det lyder rigtig dejligt. Jeg var desværre ikke med, men håber det kan lade sig gøre næste år.

  SvarSlet