mandag den 17. november 2014

Invitation til julemarked på Industrimuseet i Horsens

Hermed en invitation til JULEMARKEDET på Danmarks Industrimuseum i Horsens i den 2. weekend i december.( 13.-14 dec. mellem 11 og 16 begge dage)
Der bliver en masse at se og at købe, mange aktiviteter,hygge-jule-mad, musikalske indslag osv. En rigtig julebegivenhed.. for hele familien.
Se meget mere på www.industrimuseet.dk/ under: det sker
 
Jeg deltager på en stand med mine strikkekits og opskrifter på mine SORT og HVID tørklæder og pulsvarmere. Standen deler jeg med Emmy, der laver de smukkeste læder krukker og fine skindtasker med bla. sælskind og koskind med tryk. Seriøst strik er også til stede!
Vi glæder os til at hygge med vores gæster.

Museet skriver bl.a.:

Juleweekend, 13. & 14. december 2014

Danmarks Industrimuseum byder ind til det store juleweekendarrangement den 13. og 14. december i Horsens fra kl. 11 til 16.

Juleweekenden med boder og værksteder med kunsthåndværk, gamle håndværk, juleøl og julemusik, julekorsang er en industrijuletradition for mange mennesker, der år efter år besøger Danmarks Industrimuseum og møder gamle venner og kolleger.

Industrimuseets mange værksteder og håndværk viser sig frem fra den bedste side og fortæller om håndværk og industri i de gode gamle dage. Der er åbent i Nimbusmuseet, Idrætsarkivet og meget mere.

Tradition, kvalitet og julehygge er her et kerneord.
  

1 kommentar:

  1. Jeg ville også gerne have været der med en stand, men man kan ikke både flyve og have mel i munden. Vi rejser til Aus. på lørdag.

    SvarSlet