mandag den 20. april 2015

Bindefestival i Fuglefjord på Færøerne

En fantastisk tur er slut: herlige dage- med GODT vejr i Fuglefjord på Færøerne.( godt jeg først ankom onsdag- ingen rejseproblemer!
  

Det var en veltilrettelagt festival og de små kiks eller mangler skete mest grundet et flot fremmøde og en stor tilslutning.( lidt pladsmangel her og der!!
 Jeg afholdt 3 workshops( alle fyldt op) i en privat stue( tusind tak til Elisabeth og hendes familie) og et foredrag i Ribarshus.
 blev interviewet til lokalt Tv og havde besøg af fotograf og journalist på den sidste workshop, hvor humøret var mega-højt( man skule tro der var andet end vand i kursisternes glas!!)

Der var strikkende kvinder overalt- og syngende mænd ti gallamiddagen! fine shows og herlig færø-dans bagefter. Der blev også tid til traveture i den flotte natur- godt for konditionen med de stigninger!- og til hyggestrik i caféen ved EIK, hvor der oven i købet var arrangeret lidt musik og sang for os. 
Kameraet måtte flittigt bruges- til både stort og småt.

Og så var maden oven i købet fantastisk,- især når man kan lide grønt,fisk og lam...og de kager!
og humor har man i rigt mål- se bare byens skulpturer på havnen!

Vi sluttede med en festlig gallamiddag med modeshow, sang og dans- og søndag morgen var byen helt stille!
Det var en fantastisk  oplevelse at deltage ,og man kommer gerne igen, om der er kræfter til at lave en ny bindefestival i Fuglefjord. 

2 kommentarer: