mandag den 22. oktober 2012

Knitting & Stitching Show, London 2012

Vi var der! Igen i år har Emmy fra Juelsminde arrangeret en skøn tur... og jeg var med. 
Kirsten ser lidt op: jo det er HER!!
Man falder da for sådan et udbud af skønne farver og fantastiske kvaliteter.denne stand var rigtig flot sat op... herligt at se og røre!
Og her måtte jeg altså handler- og bruge en formue. Skønne moskusgarner,- og  håndfarvede ! Som at røre forsigtigt ved et nyfødt barns spinkle og bløde hår!! Moskusgarn - og så tilsætte en smule blank silke...!Kan det blive mon mere kostbart??
Her et par glimt af skønt strik, der får øjnene lidt op! (Der var masser af broderi, perler, patchwork osv. men jeg har jo et særligt øje for garn... og strik)
En rigtig hyggespreder for en strikker!
Det skønneste dress til et brudepar. Hans habit er fabelagtig!
...og en farverig kjole, der vil vække opsigt hvor som helst
Søde puder og skammel- i børnevenlig og glad farvekombination

Og så faldt jeg alligevel for lidt broderi. Små kvadrater samlet i en fantastisk flot collage
Også disse små lapper er bare super fine. De sad i indgangspartiet, hvor der var sat et telt op med UFOER: U-Færdige Objekter. En super skøn idé, som vi alle vil kunne bidrage til.
Her sat op i en "cirkus-telt lignede stand.Flot arbejde.
Og sådan så en af telt-siderne ud. det er da bare til at blive glad over .. selv om det  består af ikke-færdige håndarbejder!
Så pyt med at det stort set regnede hele dagen. Hvad betyder det når man traver rundt i glade farver og et hav af smilende mennesker? Det var en skøn dag- og lidt trættende for ben og ryg. der var stort set ingen siddepladser ledige hele dagen !!!

1 kommentar: