onsdag den 17. juli 2013

Bonderøvstrøje junior

Så blev den færdig, trøjen til bonderøv Junior!!
Med tak for inspiration til bonderøven og især til "Strik efter nordisk tradition" af Vibeke Lind (en af mine yndlingsbøger). 
Det er et superdejligt, klassisk mønster- og med en flotterende trådlængde, der er til at have med at gøre! I det fladedækkende sildebensmønster er der maksimalt tråde på bagsiden over 3 masker!
Det er super, for så behøver man ikke at "vævestrikke" farverne med hinanden. Det giver et langt mere klart mønsterbillede. Man kan endda tydeligt se, hvor jeg har fået byttet farverne om...ups!!
Dette er bagsiden af trøjen, hvor mønsteret er  modsat i farverne!
Et nærbillede: - så klart fremstår mønsteret i Arwetta-garnet og selv om det er et helt glat strømpegarn, er der alligevel spil i mønsteret, fordi det er håndstrikket( og fordi garnet er let meleret)
Her den færdige sweater, klar til TexStil messen i Vejle i august. 
Opskriften kommer på Filcolanas hjemmeside senere,- modellen skal først fotograferes, opskrift skal korrekturlæses og sættes op i Filcolanas layout..og så kommer den gratis på nettet.
Måske under navnet "Alvi-junior" under Arwetta garn!! 

4 kommentarer:

  1. Den er bare så lækker den trøje, den vil jeg glæde mig til der kommer opskrift på

    SvarSlet
  2. Hvor er den bare blevet flot. En rigtig klassiker. Arwetta garnet er så godt til børnetøj. Jeg glæder mig til mønsteret bliver udgivet.

    SvarSlet
  3. Hvor er den dog blevet god,der er ægte bonderøv over den.{•|•}

    SvarSlet