tirsdag den 22. oktober 2013

Fra køb af knap til trøjemodel

Det begyndte med nogle rigtig søde knapper, som jeg måtte købe, for de ville passer præcist til en lille tøsetrøje til mit yngste barnebarn.

Bagefter måtte der så findes garn i farver dertil og valget faldt på tyndt merinould. Super blødt og lækkert!

Derefter designet: raglanærmer og retstrik i striber uden system. (Det er faktisk sværere end man skulle tro, for vi er ret så gode til at skabe systemer og regelmæssig-heder!)
Jeg valgte retstrik fordi det er så fleksibelt og dermed bliver trøjen let at give tøsen på.

Og raglanfacon, men med "runding" i den øverste del af bærestykket. Det virker fint, og naturligvis med 2 maskers lænkekant langs forkanterne ... hvor jeg bagefter strikkede masker op til knapkant og knaphulskant igennem begge maskeled i den bageste af lænkemaskerne, så både for og bagside blev helt ok pæne. Det dur!!5 kommentarer:

 1. Super du er bare utrolig. Tænk, at købe knapper og derpå gå hjem og kreere en lille cardigan. Den er bare smuk, og utrolig glad i de valgte farver. Knapperne er så fine til, så der har du ramt plet atter en gang.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Den blev da virkelig alletiders.

  SvarSlet
 3. Flotte rappe farver, der passer perfekt til knapperne :o)

  SvarSlet
 4. Rigtig glad trøje med ligeså glade knapper :0)

  SvarSlet
 5. Fargeglad og flott jakke og herlige knapper, jeg forstår godt du fallt for disse. Jeg liker bloggen din og vil gjerne følge deg videre
  Hilsen Marit

  SvarSlet