torsdag den 7. november 2013

Strik og design på RØNDE højskole

Forkæl dig selv med en fantastisk julegave... eller ønsk den af familien:
En uge på højskole med håndstrik!!

Kurset er arrangeret i samarbejde med Danmarks Håndarbejdslærerforening og foregår på Rønde Højskole.. tæt ved den skønne Århus Bugt og de flotte Mols Bjerge.

Her tilbydes: 
en uge med strik og design:5.-11. juli 2014!
Jeg underviser i samme uge, som vores super dygtige broderiekspert, Bettina Andersen, der arbejder med fri hånd- og maskinbroderi.  

Jeg står for "strik og design"og vi har arrangeret det som en række tematiske workshops plus en eftermiddag med åbent strikkeværksted. Dertil kommer et fælles foredrag om strik,- både med et kulturhistorisk nedslag, men især med vægt på "STRIK  anno 2014" og de nye tiltag, vi oplever for tiden.  
Og endelig etablerer vi en aften med strikkecafé, naturligvis også for skolens øvrige deltagere!!

Det bliver en  hel uge med pinde i hænderne i selskab med andre strikkeentusiaster...totalt herlig!

Efter introduktionen vil vi komme omkring nye opslagninger og aflukning, mønstringer med ret/ vrang,  strukturmønstre, to farver med mange muligheder, flerfarvestrik (fair isle,- teknikker som Kaffe Fassett og Christel Seyfarth bruger) og slutter med finesser som flotte kanter, pæne knaphuller og fine monteringer mv..
Og vi slutter selvfølgelig med at vise alle de øvrige højskolekursister hvad vi har begået!!

Skolen skriver:
Elsker du at få nye ideer og omsætte dem til virkelighed med strikkepindene? Her får du mulighed for at fordybe dig i strikkeuniverset sammen med andre strikkere. Du kan suge til dig af andres viden og ekspertise i en sjov og hyggelig atmosfære.
Dette kursus henvender sig både til dig, der elsker at strikke og gerne vil lære nye teknikker og detaljer – men også til dig, som er begynder og har brug for viden til at komme i gang.
Kursusleder Hanne Pjedsted vil hver dag komme med oplæg, så nye teknikker og detaljer kan afprøves. Det kunne være nye måder at starte og slutte et strikkearbejde på, sjove strukturer i strikkefladen, flerfarve-strik, beregninger og modelarbejde.  Desuden bliver der mulighed for at få hjælp til påbegyndt arbejde.
Det bliver nogle fantastiske dage og jeg glæder mig rigtig meget til det!!

1 kommentar:

  1. Det kan jeg godt forstå. Det bliver en hammer god uge. Desværre vil min familie hellere tre uger sydpå end undvære mig og en uges ferie. Så drømmer om sådan en uge lidt endnu.

    Kh. Lis

    SvarSlet