mandag den 31. marts 2014

Ny model til filcolana

Design af efterårets modeller er nu næsten afsluttet og opskrifter sendt til korrektur, rettelser, opsætninger osv. Det er en lang proces, - så modeller der skal præsenteres for forhandlere til august messen i Vejle skal være klar om få dage!
Mine seneste er et par selebukser til de små.
Og jeg må vist godt "hviske lidt om dem, selv om de altså aller tidligst er på gaden i august... aller tidligst.
Jeg har bla. brugt "perlegrus" - et vævestrikmønster i to farver. Så bliver det sådan her: På den nye model "selebukser"  har jeg brugt perlegrus-mønsteret til ankelstykker og til bærestykket i 3 grønne toner.
Her er resultatet:
Billede: Pludderbukser i Arwetta fra Filcolana. Ny opskrift.. til augustmessen i Vejle. Hyggearbejde med bærestykke i perlegrus i 3 farver.

Perlegrus strikkemønsteret er ikke hemmeligt og det laver jeg lige et opslag om bagefter.

1 kommentar:

  1. Hvor er det smukke bukser. Og det perlegrus ser spændende du. Da jeg så sad og læste var jeg lige lidt fortabt. Det må afprøves med strikkepinde og garn og læse,strikke, læse. så lykkes det nok.

    Kh. Lis

    SvarSlet