onsdag den 24. september 2014

Fanø Strikkefestival

Sidste weekend: Fanø Strikkefestival

Dejlig stemning og lidt bedre plads end sidste år. Og vejret var fantastisk: lidt regn natten til søndag og et par små byger søndag eftermiddag- ellers strålende sol og skøn luft. DET er bare OK!!

Skønt at de fleste workshops blev afviklet på Nordby Skole, som er nyrenoveret. Det var super at undervise i klasselokaler med fantastisk lys, gode møbler og tavle! Og så var der flot ryddet op i det lokale, jeg var i!


Og så mødte jeg en fantastisk dejlig kvinde, danske/ israeler, som var rejst fra det nordlige Israel for at udstille sine hæklede billeder,-
ledsaget af to søde børnebørn, der skulle hjælpe med at samle billeder, stille op og tage ned igen, skille rammer ad og pakke. Flot familiesammenhold og fantastisk indsat at tage rejsen til Fanø!
Margit skiller billeder ad efter endt udstilling
Margit arbejder med at skabe billeder i Free Form Crochet. Ikke i små moduler der samles til større flader, som vi kender det fra Prudence Mapstone , men direkte i billedformater. Spændende at lære hende at kende. jeg kunne godt fristes til en tur til Israel og følge en workshop hos Margit i hendes hjem.
(se: http://www.margit-free-form-crochet.co.il/?page_id=378 )

Jeg viser ikke  hendes billeder her, for det er langt bedre at se dem på hjemmesiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar