torsdag den 11. februar 2016

TV om strikkeforeningen "Seriøst strik... for sjov".

Så kom den TV udsendelse om vores strikkeforening, som TV Midt-Vest optog i december i Viborg. Det blev en fin udsendelse alt i alt, og sjovt at se- og sjovt at høre sig selv snakke løs om foreningen(men ind imellem synes jeg også at det er en lille smule pinligt, - d´så træls at høre sin egen tøsede stemme!!)
Rigmor Sams fik lavet en fin sammenhængende beskrivelse af strikkeforeningen- tænk om TV Syd lavede noget lignende i stedet for "Den store strikkedyst"!! Dette er da seriøst!
Under optagelserne. Somme tider må interviewer og fotograf da stå model for vores fotos, ikke?
Her er et link TV Midt-Vest/ Kludetæppet til udsendelsen.

Udsendelsen medtager både noget og strikkeforeningen( først- og derefter om keramik/ ler.

2 kommentarer:

 1. Vi er helt enige om Strikkedysten!
  Det blev et godt indblik i gruppen og foreningen. Og et dejligt gensyn med flere fra strikkeweekenden.
  Sams og co. er rigtigt dygtige til at få os "almindelige mennesker" til at slappe af til TVoptagelserne. Jeg oplevede dem ude ved Tind i et af de første programmer.
  Kludetæppet bliver optaget og genset mange gang!

  SvarSlet
 2. Fin udsendelse, men jeg er ikke enig med dig om "Den Store Strikkedyst". Du gør dig og din forening til " bedre" strikkere end dem, som deltog i TVSYD udsendelse. Nu kender jeg kun Cathrin Buron, som vandt, hun er en meget faglig dygtig strikker. Hun evner at tænke kreativt også under et tidspres. Måske er ikke alt ikke lige smukt efter andres mening, men der er ikke nogen tvivl om strikkernes glæde ved deres håndarbejde. Hvis en udsendelse som den store strikkedyst kan lokke flere til at turde begynde at strikke uden den store tekniske kunnen, så skal de nok hen ad vejen få lært de forskellige teknikker hvis behovet opstår.

  SvarSlet