onsdag den 18. januar 2017

Strik og garn og nethandel

Dejligt, at mit indlæg vedr. nethandel af garn har givet respons... tusind tak for det.

Nu kan jeg fortælle, at jeg tager diskussionen alvorligt og har indgået et samarbejde med en "online garnbutik": EMOOTO
Jeg faldt i hvert fald over dette mærke, der er et kvalitetsstempel på nogle af garnerne og tog en udfordring op!

Emooto forhandler mange garnkvaliteter fra forskellige firmaer, så det bliver spændende, hvad jeg får i hænderne og hvordan jeg oplever strikketest, vasketest osv. med hver enkelt kvalitet. Vi får se...

Jeg skal teste hver garnkvalitet ud fra en række kriterier, som jeg har opstillet og så beskrive mine erfaringer/ oplevelser af garnet:
- hvordan føles det?
- hvordan er det at strikke med?
- hvilken strikkefasthed får jeg med den anbefalede pind (husk at det ALTID er individuelt!)
- hvordan arter det sig i vask? 
...og mange andre spørgsmål.

Forhåbentlig kan dette blive til glæde for de strikkere, der har lyst til at købe garn på nettet, og af forskellige årsager ikke kan danne egne erfaringer ved at købe garnet i en lokal fysisk garnbutik ... for nogen er der ret langt til en garnforretning, for andre er det ikke muligt at finde kvaliteten lokalt osv.
Og det betyder jo ikke, at jeg synes at alt garn skal købes på nettet,- det er stadig et BÅDE-OG!!

Jeg forsøger at være så neutral, som det er muligt, men naturligvis vil alle beskrivelser være ud fra mine subjektive oplevelser og erfaringer. Det er jo ikke nogen "videnskabelig undersøgelse", men ved at bruge de samme kriterier på en række forskellige garner håber jeg alligevel, at det betyder øget viden om garnkvaliteter og den viden vil jeg virkelig gerne dele med andre. 

Mine "tests"  vil l blive lagt på Emootos hjemmeside og på min blog her, ligesom der også fortsat vil blive skrevet om strikketips, teknikker mm. 
Jeg mener stadigvæk, at vi ved at dele strikketeknikker og små tip med hinanden kan løfte den strikkefaglige viden, så vi alle sammen bliver bare en lille smule dygtigere. 
Vi skal huske, at teknikker kan der ikke tages patent på!! 


Det er jo utroligt, hvad "strikkeriet" kan føre med sig. Jeg glæder mig til at vise det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar