søndag den 17. december 2017

Årets sidste strik... næsten

Der er blevet strikket masser af småting i den sidste tid, og en enkelt af de lidt større: en bluse til mig selv( endelig!!)
Småting er naturligvis gaver... i denne tid kan man jo dårligt tænke andet,- det skulle da lige være et værk til næste års udstillingstema i "Seriøst strik... for sjov". Temaet er "Snørklede snoninger i grønt". Lidt sjovt at strikke. 
Billeder kommer når jeg er førdig og HVIS det ser OK ud!!

Et par billeder af nogle af småtingene: her hals-rør og pandebånd til en lille prinsesse i Odense. Og efter hendes eget ønske i julegave!
S stillede lillebror også og ønskede halsrør, men han får nu hue til med refleksgarn i "tutten".  

Inspirationen til ønskerne er naturligvis kommet, fordi de har lånt mors og fordi deres Bedste har haft halsrør på ved sit sidste besøg hos dem.
Jeg har stikket og udarbejdet opskrifter til disse:
Det er samme opskrift til den nederst 3, men med forskellige små ændringer: farverne og kanter i opslagning af aflukning. Det giver en fin virkning at slå op med kabelopslagning i to farver og at lukke af med de samme to (skiftevis er der strikker en maske i en farve og den næste i en anden samtidig med aflukning)

Endelig er det blevet til et enkelt nyt tørklæde med "hurtig-striber", som jeg kalder det. Hyggeligt arbejde i to farve, som naturligvis kan ændres til 3 og flere efter lyst og garnrestemængder.

Og endelig er der strikket et par huer til min husbond, som bruger hue både inde og ude , sommer og vinter. En skaldet isse tåler hverken kulde eller direkte sol, og så hygger han med hue indendøre!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar