mandag den 5. marts 2018

Steder på nettet, hvor man kan finde maser af den inspiration til strikMit foretrukne inspirationssted er PINTEREST.dk. Her er i tusindvis af skønne opslagstavler og "pins", som man kan gemme. Jeg har oprettet en del opslagstavler, så jeg kan finde min inspiration igen.. for ellers drukner de hurtigt i alt for mange muligheder.Og jeg har valgt, at blot én opslagstavle handler om andet end STRIK!!

Jeg har f.eks en opslagstavle, der handler om "kniplings strik"- mærkværdigvis( smil)...  den 22. juni åbner GEMérne en udstilling af strik med inspiration fra Tønderegnens gamle kniplinger. Vi kan ikke strikke kniplinger, der ligner de originale som "kopier", men lade os inspirere og skabe nye designs. Unika naturligvis.

Et glimt af det seneste værk. Et sjal/ en miniponcho i tyndt alpaka.
 Tråden set i forhold til en tryk-bluant
 Min mønsterkombination

Og sjalet, endnu ikke vaske og spændt ud. spændende om det bliver mere jævnt i det glatstrikkede.

Lige andre "netsteder", der kan bruges som inspiration.
Rigtig god fornøjelse... hvis du har lyst til at "tørstrikke", for nettet tager tid!

Ravelry.com


Ingen kommentarer:

Send en kommentar