mandag den 17. oktober 2011

TRÅD- masterclass

Kære alle, der arbejder med broderi,- professionelt eller som seriøst interesseområde.

De fleste af jer kender allerede projektet TRÅD, som Silkeborg Museum og Textiluddannelsen VIA UC sammen med andre deltagere fik bevilget i årene 2008 til 2011 under kulturaftalen mellem Kulturministeriet og Kulturregion Østjysk Vækstbånd.

Et af tiltagene i projektet består i afholdelse af master classes. Det indebærer, at disse kurser ikke er åbne for alle, men at vi sender en opfordring til deltagelse til en kreds af tekstile udøvere, så vi sikrer et højt niveau og et udbytterigt kursus.

Vi er nu så heldige at kunne invitere til en master class i håndbroderi, ”MASTERTRÅD”, under ledelse af Edith Skjeggestad, førsteamanuensis ved Høgskolen i Oslo og Akershus, Fakultet for teknologi, kunst og design, Institutt for estetiske fag.

Edith Skjeggestad lægger op til tre forskellige indfaldsvinkler til frit broderi: Ud fra egen skitse, ud fra et udsnit, og ud fra en association, en stemning.

Kurset finder sted på Silkeborg Museum lørdag den 5. november kl. 10-16 og søndag den 7. november kl. 10-15.

Weekendkurset koster 800 kr., prisen dækker også lidt til frokost samt kaffe/te og kage. Der vil være en lille udgift til materialer. Mere om de praktiske ting senere til dem, der tilmelder sig kurset.

Venlige hilsener

Hanne Pjedsted og Karen M. Boe
Tekstilprojektet TRÅD

tilmelding til Museet i Silkeborg ( Hovedgårdsvej, 8600), via Karen. Mail: kmb@silkeborgmuseum.dk 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar