torsdag den 31. januar 2013

Hue-vejr og hjemløse


Det har været koldt og rigtigt hue- og halstørklædevejr. Og der er vel ingen som rigtigt tror, at vinteren er forbid...endnu.
for små 14 dage siden var strikkeforeningen "Serøst strik... for sjov"  inviteret til at deltage i Textil messen i Vejle... for at sidde og strikke. Garnfirmaer, der havde stande på den lukkede forhandlermesse havde doneret herligt varmt ganr , så det var bare med at komme i gang. 
 Og geniale, gavmilde medlemmer havde fundet ud af at vi skulle strikke huer til hjemløse.
Altså fik vi lynhurtigt sat gang i garn go pinde, et stativ og en hastigt frembragt skilt,så vi ikke skullefortælle det hele 100 gange til messedeltagere og - gæster: 
Der blev i løbet af lørdag eftermiddag og små 3 timer søndag produceret huer, hæftet endersyet sammen, afleveret osv: i alt 80 huer til Vejle Herberg fik vi klaret( med hjælp af skønne gæster, der "lige" havde taget et par stykker med til samlingen.
 Varme og tykke huer i "mandefarver"
 Herlige og kulørte huer i "pangkulører"
 Smukke farvesammensætninger 
...et helt stativ fuldt efterhånden
Og så skønt ser det ud, når 80 varme huer , strikket med varme tanker bliver placeret på et par hylder på Herberget i Vejle. Til fri afbenyttelse af Herbergets brugere.  Vi håber at det luner!!!
Tusind tak til alle Jer, der gav to hænder med hver.

1 kommentar: