mandag den 28. januar 2013

Ny model for Filcolana

Så er en af mine  nyeste modeller  for Filcolana lagt på hjemmesiden. Se: www.filcolana.dk. Gå ind under menuen opskrifter og kig så under  New Zealand Lammeuld og find "Muscari"... det hedder ponchoen nemlig nu.Super enkelt at strikke go herlig i brug fordi der er "pulsvarmere integreret i modellen!Jeg synes billederne er rigtig flotte og fik lov at bringe dem her!!!  

Detaljen: kraven, med knaplukning og et par skønne knapper med pangfarve. Kombinationen af lammeuld og baby-alpaka giver en super flot og dejlig kvalitet.


2 kommentarer:

  1. Meget smuk model - kunne let friste :)

    SvarSlet
  2. Det er en enkel men meget smuk model. Jeg er vild med kraven, så jeg er også fristet. Især nu hvor min Tunika skal trevles op igen.

    Tak for inspiration.

    Kh. Lis

    SvarSlet