torsdag den 17. januar 2013

Nye modeller til håndstrik

Så har jeg fået lov til at lægge billeder ind af de modeller, som jeg designer til Filcolana. Før viste jeg bare udsnit for ikke at "røbe" nye tiltag, men nu må jeg! Herligt.  

 Poncho med "pulsvarmere" i lammeuld og Indiecita(det er en skøn 100% alpaka med super løbelængde, og faktisk ikke særlig dyr). Modellen er let at strikke, oppefra og ned, så man kan prøve undervejs... og evt. afkorte til en kort cape eller forlænge til en rigtig lang sag!. 
Detaljen med "pulsvarmere" er svære at se på mit bilede her, men kig på næste billede. 
Her kan man se hvordan de er lavet. Opskriften er på vej... modellen var i øvrigt med på messen i Vejle i sidste weekend!
Her er nyeste bluse til m indre børn, i Arwetta..... med lus. Der hører hue til( billede nedenunder). Jeg elsker selv at strikke med det garn og synes, at det holder utroligt flot, selv efter mange ganges vask i maskine.
Og selvfølgelig skal jeg lige gøre opmærksom på, at nye modeller jo ikke kommer ud som "netopskrifter" lige med det samme: der skal læses korrektur, modeller skal fotografers og opskrifter skal sætte op med firmaets lay-out. Men... de kommer! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar